Ett besök på Västkusten



För någon vecka sen åkte jag ner till Orust för att hälsa på en kompis. Jag mellanlandade i Skövde för att hämta upp Emma och byta bil, och så klart kolla på en ridlektion, det var ju ändå tisdag. När Emma ridit, duschat och packat klart, vid 23 nångång, hoppade vi in i bilen och körde ner till Orust. Det är tur att jag inte har så svårt att köra i mörker, för mörkt var det. I Trollhättan bestämde vi oss för att vi var hungriga och körde in på Drive in på McDonken och två cheesburgare senare var vi nästan framme. 02.00 rullade vi in på hennes uppfart och fick varma kramar och en säng att sova i.
 
 
 Att sova till tolv dagen efter behövdes, men man kände sig lite dum när man gick upp och såg lagom fräsch ut. Vi spenderade dagen med att leta efter loppisar. Vi hittade många men alla var stängde. Men vi fick iaf en rundtur runt Orust och dom andra öarna. 
 
 Dag två var det soligt och fint och vi åkte ut till Käringön. Bilderna är från dag två. Vi kämpade på bra för att inte blåsa iväg. För blåsa det gjorde det!. Vi hade med oss en picknick och hittade en plats i lä med mycker sol och bara njöt innan vi tog båten tillbaka.
 
 
 På kvällen/natten innan jag och Emma skulle bege oss tillbaka till Skövde så badade vi i mareld. Jag kände hur jag blev fem igen. Jag vart helt fascinerad av marelden och ville inte gå upp ur vattnet, men Emma tvingde mig till slut med orden "Jag vill faktiskt sova lite innan jag ska upp klockan 7 imorgon", så det var bara att ta sig upp ur vattnet och dra på sig kläderna. 
 
 Det var helt underbart att träffa mina Skövde - kompisar igen, synd att inte Linda kunde vara med. Detta är något vi måste göra till en tradition, speciellt att bada i Mareld.
 
Tack för två fina dagar!
 
 
 
Taggar: Kompisar, Käringön, Ljung, Mareld, Orust, Västkusten;

Res mig upp, ge mig lust att hänga på

Taggar: Lars Winnerbäck, Winnerbäck;

I can fuck u betta!



Har ni träffat det bästa som hänt mig?
Trodde väl inte det, så jag tänkte presentera henner för er.
Hon heter Gabrielle Gabz Gabbi Bajskorven Wreile. Hon är lika gammal som jag bara några månader äldre, men det märks inte. Hon är sjukligt barnslig men samtidigt sjukt mogen om det behövs. Lite som mig alltså.
Hon räddade mig den dagen då jag bytte gymnasium. Den dagen jag trodde jag skulle vara ensam hela dagen. Sedan dess, i början av maj 2008, har hon alltid funnits där. Hon har stannat hela tiden (vilket är ett under). Hon är den som kan få mig från gråt till skratt på ingen tid alls. Hon är den som alltid funnits och alltid lyssnat. Den som blev surast på mig för att jag inte sa att pappa hade dött, men samtidigt fanns där hela tiden. Den ja vet ställer upp i vått och torrt oavsett hur långt ifrån vi är från varandra.
 
Så här har ni henne. Min fruga, mitt ljus i allt det mörka, min livboj, min andra halva. 
Om ni vill så vet jag att hon inte skulle klaga på fler besökare på sin blogg. Så ni få som jag har (otroligt få) kan väl kolla lite på hennes blogg? Gabz.blogg.se :D
 
Nu ska jag fortsätta kolla igenom dom få ilder jag har kvar :D
Puss 
Taggar: Kompis, Love, bästa;

Ingen ska se mig gå ner mig

Igår var jag och mamma och kollade på Lars Winnerbäck på Grönan. Det var ett tag sen man såg honom live men han är fortfarande lika bra. Så bra att jag ska dit idag igen och kolla på honom igen. Denna gång med frugan, min andra halva Gabz. Det kommer bli bra!
För 190 kr (199kr för vi köpte gröna kortet) är han helt klart värd att se fler gånger än en. Så ikväll sjunger vi med igen, vet dock inte hur det blir med klappandet. Har träningsvärk från helvetet :D. 
Taggar: Gröna Lund, Grönan , Lars , Lars Winnerbäck , Winnerbäck;

Jag har sökt den värmen, den värmen som man får nån är hemma och inte bara plötsligt går sin väg

 
Tänkte att eftersom jag ändå har träigt framför webcamen så kan jag ju lika gärna lägga upp lite av dom bilderna också. Så, Enjoy ;)
Taggar: Självporträtt, tråkigt, webcam;

Hej jag är en tjurig Arn-häst, men jag är fin ändå.

Canon EOS 7D, Canon EF-S 17-85 f/4-5,6 IS USM
ISO 800, 1/15 sek, f/5,0 
Taggar: Arn, Arnhäst, Fin , Häst, Söt , Tjurig;

En kräftskiva för inte allt för länge sen

Canon EOS 7D, Canon EF-S 17-85 f/4-5.6 IS USM
 
En kräftskiva hos min faster med hela min familj, min faster och Jessica. En mycket mysig och trevlig kväll. Det var dessutom skönt att ha Mattias hemma. Inte allt för ofta det händer.

Together is our favorite place to be

Ett steg närmare rätt, ett sätt att se på saken.

När man inte riktigt orkar längre.

När man tröttnat på sig själv och allt runt omkring en.

Mat i Turkiet

Brödet överst va det bästa med att äta ute. Innan varje måltid kom brödet fram med två såser. Bästa.
Pastan och det som står på bordet är min och Gabbis nya rätt, Gabja. Sjukt gott... Blanda pasta med ost, majonäs, ketchup, paprika och tomat, eventuellt lite skinka om man är sugen på kött. Det är sjuukt gott :D. Speciellt om man är hungrig :D.
Taggar: Bröd, Gabja, Gott, Mat, Pasta, Turkiet;

Återigen gryr dagen vid din bleka skuldra

Taggar: Blommor, Fred åkerström, Godmorgon;

Malteman

Min älskade lilleman <3
Taggar: Animation, Dog, Hund, Kärlek, Love, Malte, Malteman, Norfolk, Norfolkterrier, Terrier;

There's an old voice in my head that's holding me back

Taggar: Båt, Sail, Sandhamn, Segla, Vatten, hav, segel;

Det finns en annan sida, det finns någonting jag aldrig ser men jag vill inte veta vad, för därifrån syns längtan mer.

 
Har precis skaffat mig ett gymkort för en månad (egentligen två) på fitness 24 seven. Är så taggad på att börja igen, må lite bra igen. Det här ska bli så skönt och så jävla bra.
 
Bilderna är från när jag och mamma var ute hos min faster och åt. Vi gjorde laxknyten och till det egenodlad zuccini som är stekt med massa riven parmesan på. Omnomom. Till efterrätt honungmelon och röda vinbär och så lite glass till det. Så gott.
Taggar: mat, parmesan, röda vinbär, vinbär, zuccini;

Tiden går lite för fort ibland

Taggar: blåbär, hallon, hallon blåbär, mat, tankar, yoghurt;

This world can seem cold and grey, but you and I are here today. We won’t fade into darkness

Taggar: alanya, hav, solnedgång, turkiet, vatten, water;

So hold my hand, I'll walk with you my dear.

Taggar: alanya, blomma, blommor, resa, turkiet;

I hela mitt liv har jag hört en sång

 
Taggar: 999, Kent, Musik ;

We don't sleep when the sun goes down

Nu är vi hemma. Eller ja vi landade i lördags natt vid halv fem, så har varit hemma ett tag :). Jag är trött men det finns inte så mycket tid till att sova. Vi håller på och målar om i vardagsrummet och när det är klart är det mitt rums tur. Turkiet var sjukt bra, sjukt varmt, sjukt svettigt men sjukt kul. Hade inte så stor lust att åka hem i lördags, tror jag inte att Gabz hade heller. Jag slänger upp lite bilder från mobilen nu, så kommer det bilder från kameran när jag haft tid att kolla ;)