Lagom seg dag

Shit det här har varit en lagom seg dag. Vakna vid 10 och gick upp 12.30 för lunch och sen gick jag och la mig i sängen igen. Sen blev jag iväg tvingad till Micke. Men jag klaga inte, mycket bättre där en hemma. Shit vilka sköna arbetspolare han har och chefen är störtskön :D  Vi fika som vanligt ( shit jag kommer bli tjock av allt fikande, men jag tränar faktiskt så jag får). Sen vid tio va jag hemma igen. Inte riktigt där jag vill vara men det funkar. 

Lagom seg dag altså =)


Jag hade lite tråkigt så jag prova ritplattan på riktigt idag =)

Onsdag

Ja har ganska sjukt tråkigt =)  Men jag ska träffa Camilla snart =D dock blir det bara en halvtimme för sen går hennes tåg till Sundsvall (tror jag det är)

Sen tänkte jag va ute och fota... Ni får gärna ringa lr sms om ni vill hitta på nått =)Dessa URGODA bullar finns på Torsgatan i ett bageri som heter
Bakery & Spice
Sjukt goda... Allt dom har är gott :D

Semlor!

Fettisdag

Idag är det då, som alla vet, fettisdag =D. Så idag blir et att käka semla =).

Vet inte hur det är med er som läser men vi brukar iaf göra egna semlor. Det är sjukt mkt godare än dom man köper. Sen att pappa förstör dom med varm mjölk det är en annan sak. Men det är hans problem inte mitt.

Kanske ladda upp lite bilder senare när vi gjort dom. Såååå typ ikväll =)


Ska träffa en kompis idag som jag inte träffat på väldigt länge så ska bli sjukt kul att träffa honom igen =D Bara det att jag gymmade nyss och skulle precis hoppa in i duschen och vem står inte där om min käraste bror??... Så får vänta lite på duschen. 

Jag ska försöka återuppliva bloggen igen. Inte med massa nere inlägg även om ja är nere mesta dels av tiden nu mera (men jag har mina skäl!!). Det blev faktiskt lite lättare igår. Jag träffade en tjej på jobbet igår som jag kan prata med om det som hänt, och hon har varit med om det också så det blir lite lättare. Hon sa att det bara va att ringa om det va nått. Jag är sjukt glad över att jag började snacka med henne allt blev så mkt lättare.
Det blev lite lättare nu är Mattias kom hem, tror att det blev svårare att acceptera lr nått när han inte visste om det. Men det känns bättre nu. Så det ska komma ljusare inlägg, även om livet inte känns så ljust. Kanske ska byta till en ljusare design också nu när det snart är vår och ljust ute :D


Nu ska jag gå och skälla på Mattias för att han duschar för länge.

Det lös upp min dag lite 


 =D

Needs some loveLiten Kajsa behöver kärlek.
Riktigt kärlek.
Liten Kajsa behöver nån som bryr som om henne.
Nån som lyssnar och iaf försöker förstå.
Liten Kajsa behöver nån hon kan prata ut med.
Prata om allt som tynger hennes hjärta.
Liten Kajsa behöver nån som älskar henne.
Även om hon gör fel ibland, och det vet hon att hon gör.
Liten Kajsa behöver nån hon kan lita på.
Och nån som vet att den kan lite på henne.
Liten Kajsa behöver riktig kärlek.
Kärlek på riktigt.

Hemma från IdreIdre va sjukt nice =D Shit vad jag hade kul...
Om ni vill se bilder så får ni kolla här. =)


I onsdags så täffade jag Micke det va riktigt nice. Hade kul och trevligt och allt man nu kan ha=)


Men nu är allt mindre nice. Pappas provsvar hade inte det svaret jag ville att det skulle ha och nu kommer allt bli såååå konstigt, kännas konstigt, men jag ska aggera som normalt. Inget ska få stoppa mig, jag ska försöka må bra. Iaf så ska det se ut som det. Det kommer gå vägen, allt kommer fixa sig, pappa kommer bli bra. Det hela kommer ha sina upp och ner gångar. Pappa kommer inte må så bra. Båten kommer säljas, det kommer inte bli några långa resor. Men det kommer bli bra, kan ju resa med andra hitta nån annan jag kan segla med. Det kommer bli bra det vet jag.

Fucked up

Allt känns så sjukt jobbigt just nu. Mamma beter sig lite som att jag vore helt dum i huvudet och att hon egentligen inte älskar mig, utan bara lossas. Pappa har bara ondare och ondare för varje dag och provsvaren kommer på onsdag. Jag har nationella i matte C på onsdag och det känns lite som att jag inte kommer att kunna koncentrera mig på provet efter som att pappa får tebax provsvaren. Sen känns det inte som att jag kan nått egentligen. IG i matte C här kommer jag!...

Hela mitt liv känns lite fucked up.

Ska bli så jävla skönt att åka till Ídre med skolan, komma bort från mamma och pappa, från alla krav. Får låna skidor av min faster så hämtade dom idag =).

Nu vet ni lite mer om hur jag känner mig. Allt är bara skit men jag har min glada fasad framme, hela tiden. Kan inte visa min andra fasad riktigt, blir så jobbigt då :)

Nu ska jag fortsätta plugga matte så att jag kanske kan nått på provet iaf =)


Jag mår bra jag lovar =)