Det är lite jobbigt, men jag mår så bra jag kan

Det är lite jobbigt hemma nu. Jag är egentligen inte så pigg och glad som jag brukar va. Men det finns en anledning faktiskt, och det är inte att det är mycket bråk här hemma. Nej faktiskt inte. Det är nått annat, något lite jobbigare faktiskt. Det handlar om min pappa. Min älskade pappa.

I ungefär ett halvår har min pappa åkt fram och tillbaka till doktorn. Tagit prover efter prover och rönkats 2 snart 3 gånger, om inte fler. Läkarn vet inte vad det kan va. Kanske cancer, kanske bara fjant ont.

Pappa har haft och har ännu sjukt ont i ryggen. Han klagar och är inte på det bästa humöret. Han vill inte ha hjälp med saker som faller till golvet och är bara allmänt sur. Visst han har ändrat beteende och lossas som att det är bättre men säger ibland att det gör jävligt ont. Allt för att göra det lite lättare här hemma, att underlätta för mig och mamma eftersom att han vet att vi tar åt oss och vi, speciellt jag, får det jobbigare att koncentrera oss på skolan/jobbet. Men vi känner ju av det. Vi är ju inte dumma. Han mår inte bra och det känns, bland annat i stämmningen fast han försöker att underlätta det. Och det underlättar ju inte att doktorn inte vet vad det är. Att doktorn inte kan få fram nått ur proverna. Nu senast så tog dom benmärgsprov. Dom ska se om det är Benmärgscancer. Det går att bota (Tur det) med benmärg får nån annan som passar in i hans kropp. Han vill först kolla på oss barn om vi har benmärg som passar. Och har jag det är jag klart berädd på att ge en bit av mitt till honom. Dom provsvaren kommer på onsdag (om en vecka). Dagen innan jag åker till Idre. Både jag och mamma hoppas på det värsta så att man inte blir lika besviken om det är det och man blir sjukt glad om det inte är cancern. Självklart kommer det bli jobbigt om det är cancer när jag åker iväg men ändå skönt att veta innan.

Jag hoppas att han slipper ha ont så länge till. Att springa fram och tillbaka till läkare, dessutom olika läkare, i ett halvår kan inte va kul och det är inte kul för oss här hemma heller.Jahaja

Haha, det va ju det där med att börja vara flitig på bloggen igen=P. Det ser ni ju att det gick så där =P

Inte långt kvar till Idre iaf.... Nästa torsdag drar vi. Många elever från gymnasiet. Nice nice nice.  Måste skaffa ett knäskydd till mitt knä så jag kanske kan åka lite mer än 1 halv dag, ringa faster måste jag oxå för att låna skidor. Säkert nått mer jag måste göra innan men men det fixar sig =).

Jag har även nationellt prov onsdagen innan vi åker. I matte C och hur det går vet jag inte riktigt :O 

Men jag är glad ändå Jao :D

Öppet hus på Höglandsskolan

Idag hade vi öppet hus. Trodde det skulle bli ganska tråkigt men det visade sig att vi naturare i bildgruppen va ganska flummiga så vi flumma som jag vet inte vad. Mkt folk va det med så det va bra =P.


Va förresten på Hundstallet innan öppet hus och det va sjukt kul. Dom ska höra av sig när dom har en hund som kan vara intressant för oss och för sättet vi lever =D

 

Bjuder på två bilder på mig som liiiiten :)

Ny design?


 
Jag funderar på, nu när jag ska börja blogga igen, skaffa en ny design. kanske en lite ljusare?? Jag vet inte.

In med förslag, om ni vill men det skulle va kul =DIfall att ni skulle ha glömt hur jag ser ut lr nått=P

Jag förstår inte...

(Jag tyckte det här behövde ett eget inlägg)

Det är en sak jag inte riktigt förstår. Ett par... Ena "delen" av paret har varit mi kompis i många många år. Denne var även min bästa vän men vi började glida ifrån varann lite och träffas allt mindre. Andra "delen" av paret var en kompis men inget mer. Jag tyckte att denne var lite halvt jätte jobbig i slutändan. Nu är dessa ett par. Vad jag vet så tyckte inte Del1 av det här paret om Del2 spec mkt och jag vet inte vad som har hänt. Del1 verkade även inte tycka om Del2 sist jag mötte dom heller (dom var inte ett par då).

Detta gör mig förvirrad, och jag vet även att en annan kompis till mig och dom också är förvirrad. Jag vill bara veta varför. Hur en så total förändring kan hända? Det är som att svart skulle bli vitt på nått mystiskt sätt.

Jag förstår inte bara :O
Men jag är inte säker på att jag vill förstå...

Till Elise... Och Förlåt

Elise tycker att jag har varit slö på att skriva och det kan jag hålla med om.men allt bloggande har lixom försvunnit från mig känns det som. Länge sen jag blogga och länge sen jag läste en blogg. Men jag ska försöka få upp det igen :)

Så förlåt för att jag inte bloggat men jag har inte haft nått jag kännt att jag vill säga riktigt. Me vi får se det kanske kommer mer intressanta saker att skriva om.

Men om ni tycker att jag är Otroligt slö och inte skriver nått så uppdaterar jag min bdb hyfsat ofta iaf :DDen fågeln med Kajjan under på bilden är min nya logotyp =D
Har gjort den själv ^-^

Ajaj

Bloggen har inte villar lägga upp mina inlägg... Det är lite små jobbigt efter som att jag faktiskt har skrivit lite=/...  Får se om det här inlägget kommer upp.

07.20Okej när jag börjar skriva det här är klockan 07.20 och jag har inte lagt mig än. Jag har bestämmt mig för att vända tebax dygnet genom att inte sova nu och lägga mig i vättig tid i kväll. Får mamma och pappa reda på det kommer dom bli arga men skit samma. Så just nu sitter jag och spelar Lips på 360:n. Min bror sover och har kommit in flera gånger under natten och sagt att jag ska sova. Han åker hem ikväll så han vill väl va lite pigg^^.
Jag sitter och sjunger ganska tyst för att inte väcka nån men det går bra ändå :)
Mamma och pappa åkte till Tyskland igår morse men kommer hem ikväll runt 23.00 Så ska va vaken tills dess iaf.
Nu ska jag sjunga vidare :)Hoppas att ni sover gott ni som sover :)

Hmm

Igår sov jag onödigt länge men det var vääldigt skönt.
Idag skulle jag har "lilla julafton" Men Anna Calle och company men det blev inget då Calle är lite seg vilet jag kan förstå han kom ju faktiskt hem från USA igår så och Anna är tyvärr magsjuk =/... Så det blir senare en annan gång:)
Så mina planer idag blir... Spela xbox 360 titta på tv spela lite med och sen fortsätta att titta på alla avsnitt av Grey's Anatomy.

Borde verkligen gå och klippa mig lr kanske inte... Jag vet inte:O


Nyår :D

GOTT NYTT ÅR FOLKS!

Lite sent men det gör inget :D Sov till 17.30 ungefär så inte hänt så mkt :)


Gott Nytt År :D