Bakning

I torsdags fick jag för mig att baka massa bröd. Har saknat att bak och det är ett grymt sätt att låta tankarna fara iväg. Jag känner mig lixom lättare efter att jag bakat, mkt skönt.
Jag bakade i alla fall två limpor Havrebröd med krossade linfrön i. Väldigt gott faktiskt och otroligt lätt att baka. Receptet hittade jag här. Hon har många bra recept.
Jag bakade även ca 25 valmofröns frallor med manitoba cream mjöl, ett mjöl jag bakat mycket med när jag jobbade som bagare på Vässarö, ett roligt mjöl. :). Och det recptet hittade jag här.

En helt vanlig middag

Canon EOS 7D, Canon EF-S 17-85mm f/4-5.6 IS UMS
ISO 200, 22mm, f/4.0, 1/10sek.

Våfflor

Canon EOS 7D, Canon EF-S 17-85mm f/4-5.6 IS UMS
ISO 100, 53mm, f/5.6, 1/13sek.

En liten ångestattack

Eftersom allt försvann när de bytte hårddisk och lagade min dator så är jag just nu i full gång med att installera alla program igen, gråta lite över att mina bilder inte finns kvar och att jag måste skriva om 3 av 4 antagningsbrev och fixa nya bilder till dom. Happy happy. Men det löser sig nog, jag försöker komma på alla program jag hade (det minsta problemet just nu).
Imorrn är planen att skriva klar mina antagningsbrev och kolla på bilderna jag har i min kamera. Möjligen se om jag inte kan lyckas köpa nya rosor och tulpaner så jag kan ta lite nya fina blombilder. Kanske ska ta mig ut med cykeln och ta med kameran också. Vi får se vad jag hinner med.

Det är visst nån som är tillbaka!

Med en ny hårddisk och nya operativsystemet Lion. Fint som snus är vad det är. En glad Kajsa har vi här också :)

Ingen människa på jorden kan bestämma över ditt liv

Våffeldagen 25/3

En död dator

Min älskade Mac dog, troligtvis hårddisken. Så ska köra den till Sumpan snart och hoppas på att dom lagar den direkt där så jag kan ta med den hem igen. Men det är ingenting jag tror kommer hända.
Min bror är förvånad och förundrad över hur jag lyckas hitta fel som inte borde finnas, och säger att jag har en negativ laddning runt mig som förstör allt :P. Mkt möjliga att det är så. Hade det inte varit så nödvändigt med en dator för mitt intresse och skolan hade jag lätt hoppat över att ha en dator man klarar sig bra med iPhonen :P.
Men jag hoppas på att få tillbaka en fungerande dator snart. Så bloggandet blir nog sämre än vanligt :).

 

Palm?

Enligt mamma Fikus-Palm-Prutt. Kommer inte ihåg vad det är helt enkelt :D

I forgive you, we were just some couple of kids.

Vi har en otroligt fin liten kille :)

Mannen i mitt liv :)

Att smyga sig på en hund
Malte gillar verkligen inte att bli fotad längre. Han kollar överallt förutom in i kameran och rör sig gärna mer än nödvändigt.
Men när han ligger ner så här så kan man smyga sig på honom. Oftast så bryr han sig inte så mkt när han ligger ner så här. Då kan han vara ganska tålmodig men man måste smyga sig på honom, vara lite tyst och försiktigt :)

Jag behöver lite hjälp :)

Jo det är så här att en skola jag ska söka till vill att jag ska skicka in fotoarbete på 5-10 bilder med temat normal. Och jag har tänkt och tänkt och tänkt men jag kommer inte på hur jag ska fota det. Jag har en ide men det blir typ 5 bilder och jag behöver lika många kompisar/människor som ställer upp på att bli fotade. Men vet inte om man kan klumpa ihop det och säga att bildserien visar normalt. Uscha nu blev det rörigt.
Men jag behöver lite hjälp med inspiration, ganska snabbt :O.

I'm glad you came

Här har vi lite ut min vecka. Mycket promenader och kameran är med hela tiden. Mycket hundar, liten olycka med ett besök på akuten men det är ingen fara med mig. Jag hoppar, tränar och springer som vanligt. Har ett stort blåmärke men inget mer. Så det är skönt det. Lite läsande och så en liten fika idag med mamma(dom översta bilderna). :) Mamma köpte hem lite blommor så blev lite foton på dom.

I helgen så firade vi Gabbskabb, Louise har fler bilder än jag från den kvällen. Men ja va med Gabz hela dagen och vi töntade oss som bara vi kan göra. Ska se om jag hittar nån bild så jag kan lägga upp det på bloggen också. :)

Våren är på väg! Jag säger på väg just för att det snöade igår och imorse. Jag koppas på att den snart kommer för att stanna och sedan bli till sommar. Vore ganska skönt med lite varmare väder.

En promenad

Älska

Jag har världens bästa kompis!

Gabz du är bäst!
Det är för övrigt gabz som gjort den nya designen :) <3

Du är resan som jag vill ska ta fart, du är gåtan jag aldrig löser klart


Utan dig skulle jag ligga på havets botten. Utan dig skulle jag vara halv. Utan dig skulle jag glömma bort hur man andas. Utan dig skulle jag inte veta hur man skrattar. Utan dig skulle jag inte vara jag.

Glöm inte att tända lampan ibland när det bli för mörkt Kajsa.

Fortune Cookie

Kim Hua Restaurang

Dagens lunch :)

Roses are not always red

Somebody that I used to know

Rådhuscafét i Skövde

Skott

Jag vill rekommendera en mycket bra fototidning.

En tidning som heter SHOOT. En tidning startad av en mycket bra fotograf vid namn Emelie Ohlsson.  En mycket bra fototodning med många intressanta artiklar för oss fotointresserade. Jag själv får insipration när jag läser denna tidning. Hjälp till att sprida den vidare så att den får leva kvar Den är helt klart värd det!
Tryck på bilden för att komma till SHOOTs hemsida :)
Bild lånad från Emelie Ohlsson

Take me away from here, I'm dying

Hälften av allt hår jag blev av med...

Satt och tänkte tidigare idag. Jag skulle ju sett till så allt hår jag blev av med som fortfarande var hyfsat långt sparadet i en knut så att jag kunde sälja det. Kunde blivit en fin peruk av det där håret.
Har fortfarande inte riktigt vant mig vid kort hår och inte heller bestämt mig för om jag trivs eller inte. Mitt hår växer väldigt snabbt så kanske blir till att låta det växa ut igen. Det är svårt det där att kunna bestämma sig. Svårt att veta vad man trivs i... Får väl se hur det blir :)
image description
Allt mitt fina hår :O

Boulebaren


Instruktören är GUD och bartendern hans måttband

Med våren på insprång

Mina bidrag till fotomaraton 2012.

Rytm

Krock
Vinklat
Karaktär

Början
Samlad

Här är mina bidrag till fotomaraton. Inte helnöjd, kunde ha gjort så mkt bättre. Men jag skyller på att mitt huvud inte riktigt ville vara med i svängarna och jag hade svårt att komma på nått.

Just nu har ja inte mkt inspiration till nånting och speciellt inte till foto. Lite små jobbgt. Kommer inte på nått att fota alls. Men samtidigt har jag massa jag vill fota men vet inte hur jag ska göra det. Antingen har jag inte tillgång till det eller så hittar jag inte ett bra ställe. Jobbigt värre. Nån som har en eller flera hästar jag kan fota eller en bra plats där jag kan plåta bilen? Säg till isf. :)

Att åka tåg

Vår!

You think that you know me, that's why I'm leaving you lonely. You don't know a thing about me.

Hallå:)

Åker tillbaka till den där stan jag bodde i ett halvår.

Åker tillbaka till Skövde över natten. Det är DIA-gala och jag tar chansen att kunna träffa kompisar som jag saknat oerhört mkt. Kul kul kul. Just nu sitter jag och väntar på att få gå till tåget... När allt är klart i tid så tar det en oändlighet tills man kan gå, känns det som iaf.. Varför är det så?

New haircut

Klippte mig igår. Blev en ordentlig förändring. Från långt till kooooort :O
Men jag är nöjd... måste platta det där bak varje gång jag duschat bara för annars ser det lite roligt ut men det gör inte så mkt. Det känns väldigt konstigt bara. Van vid att dra fingrarna genom håret och fläta det och sådär men det är lite svårt nu. Konstigt men jag vänjer mig nog snart. :)