Att ta farväl av en förebild

Då åker jag upp igen då.

Den här veckan har bestått av väldigt mycket fläng fram och tillbaka. Vässarö - Stockholm - Hemse - Stockholm - Vässarö. Sitter just nu på sista bussen upp till ön igen. Allt resande har tagit ut son rätt och jag är väldigt trött. Får hoppas på en hyfsat lugn dag men det tror jag tyvärr inte att det kommer bli.
Så fort jag kommer upp så kommer jag att kastas in i arbete. Men det är så det ska vara! Sova tidigt ikväll check.

Hemse, Gotland

Snart går bussen från skolan till Visby. Klockan fyra går båten hem till Stockholm igen. Jag har haft sjukt roliga dagar här och önskar verkligen att jag kommer in. Beskedet får vi om två veckor. Känns som en jättelång tid dit. Jag hoppas på det bästa. Håll tummarna för mig :)

Before you came into my life I missed you so bad.

Alla planer för dagen förändrades när Gabz smsade och sa att jag skulle komma möta henne på centralen. Sen när hon missade tåget förändrades det ännu mer. Men det är ingenting jag klagar på. All tid jag kan få med min fru är värdefull :D. Är så glad för att jag fick träffa henne nu när vi innan kom fram till att vi inte skulle kunna ses på två och en halv månad.
Nu har jag precis vinkat av henne och ska nu återgå till dagens alla planer.

 

När Stockholm kysser mig på kinden.

Idag åker jag hem från Vässarö för en snabbvisit hemma sen iväg till Gotland och sen en natt hemma. Lördag morgon åker jag upp till ön igen. Woop woop :)

Valborg

En Söndagsmiddag.

Tre veckor... Det är så lång tid jag har varit här ute på den här ön. Känn som bra mycket mindre men det är faktiskt tre veckor. Förra söndagen grillade vi som söndagsmiddag och till all korv, alla biffar, tomater och majskolvar hade vi rotgrönsaker och tzatsiki. Omnomnom.

Den där ön

Hela livet var ett disco, men hur kunde det bli så svårt?

Allting är tiptop här ute. Vi skrattar varje dag, har kul när vi jobbar och börjar sakta men säkert komma in i rutinerna igen. Jag och Kajsa har precis packat upp våra väskor och helt plötsligt ser rummet mycket renare ut. Jag ska sova nu eftersom  jag har frukosten imorrn. Första frukosten för säsongen med skolklasser ute. Börjar vid kvart i sju, sju. Det är ganska skönt att komma in i rutiner igen. Puss och kram och sovgott :)

Jag och Maria hade lite kul med Photo Booth på rasten ;)

Now you're just somebody that I used to know

Jag har det bra här ute. Vi jobbar lite lugnt, lugnet före stormen lixom. :)

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/757271/images/2012/pic_200789905.jpg" class="image">