Inte så pepp

Kan väl säga att jag inte är så pepp inför den här dagen. Orkar inte gå till skolan för blajlektioner. Film på svenskan, tävling på matten och debatt på samhället  och antagligen ingen samling^^. Ont i halsen har jag också fått. Skulle gärna vara hemma idag. Fixa Hannas studentpresent och sova ut. 
Ikväll blir det iaf toppen=D och igår kväll va toppen med. Igår va jag på min vän Lisa Fisas studentmotagning. Det var mycket trevligt även om jag inte kände så många. Med det var väldigt kul och trevligt. Ikväll blir det Hannas mottagning. Där kommer det va lite fler jag känner och sen så är det fredag så då kan man stanna längre eftersom att det inte finns nån skola till imorn. måste väl dock åka hem hyfsat tidigt då jag ska på dop imorrn. 

Nu blev jag lite gladare =) Men halsen gör fortfarande ont


Detta ska vara frillan imorrn enligt min mamma =P

World's Greatest

Mamma. Min bästa kompis i vått och tort. Även om vi bråkat mycket och sånt skit så är hon ändå den som alltid finns där för mig. Och just nu ser jag upp till henne som jag aldrig gjort förut. Hon är glad och positiv och orkar med allt även om saker inte är så lätta just nu. Med en man som ligger på sjukhus och en dotter som bara deckar ihop mer och mer för var dag som går kan det inte vara lätt. Men hon finns där för både mig och pappa. Åker och hälsar på pappa varje dag med hemlagad mat och får höra massa konstiga saker (för min pappa är inte alltid snäll när han mår dåligt även om han försöker) för att sen åka hem och laga mat till mig och sig själv, samtidigt som hon jobbar som en tok sent på kvällarna för att bli klar med saker, för hon hinner inte åka till jobbet i Gävle om hon ska hälsa på pappa. Och när pappa är hemma orkar hon fortfarande med att ta hand om honom, laga två olika maträtter för att han inte kan äta det vi äter. Ser till att han har det bra och får saker att läsa och sudoku att lösa. Samtidigt som hon hjälper mig med skolarbete och själv jobbar. 

Min mamma är the world's greatest, min förebild och idol.