Man måste dö några gånger innan man kan leva

Taggar: cheep, får , vattendroppar, waterdrops ;

Följ ditt hjärtas röst för det du tror på, vi finns på samma jord.

Nu är jag hemma på riktigt efter tio veckor ute på underbara Vässarö. Hur underbar den ön än är så kan man bli mättad och det är precis det jag är nu. Men jag har haft riktigt bra veckor där ute. 
Först med en lägerskola med bara tjejer som jobbade, förutom australiensaren Pete som kom in i gänget i sista sekund. Sex sjukt roliga veckor med en nivå på humorn som jag inte trodde skulle infinna sig där.
Därefter direkt på 4 veckor som konfledare, med underbarakonfirmader. Snällare än någonsin. Roliga, underbara veckor som slutade i 48 nya kompisar. Jag kan absolut inte klaga, och jag hoppas och tror att konfen kommer träffas väldigt mkt efter det här lägret. 
 
Nu när jag väl är hemma så ska jag slappa fram till lördag. På lördag drar jag och Gabz till Turkiet :D Kommer bli skitbra det här :D
Taggar: blommor, foto, hemma, svartvit;

Jag skulle andas i det tomrum som blev över om du lämnade mig nu

En väldigt gammal bild.
En bild där jag hade långt hår, ett hår jag saknar.
En tid då saknaden var enorm, som om den inte skulle vara det nu. 
En tid då jag var glad men ändå inte kunde vara så glad som jag borde.
En tid då jag var trött på allt.
 
Saknaden är fortfarande kvar.
Jag är gladare men det går i vågor.
Jag är fortfarande trött på allt men det börjar lätta.
Taggar: instagram, självporträtt;

Sista dagen, dagen det

Idag är de sista dagen på lägret, det är dagen det. Idag kommer havet höjas med ett antal meter av tårar. Idag åker alla hem. Ikväll är vi inte ledare längre. Ikväll kommer alla sakna. <3

Fina konfirmander och fina dagar <3

Vi har det jättebra. Hur fina konfirmander som helst och väldigt fina dagar. Just idag regnar det ganska ordentligt dock :/. Idag är det kärleksdag och just nu är våra konfirmander iväg och byter om till finmiddagen, ska snart iväg och byta om jag med :)