Glad Valborg folket!

So in a word don't shed a tear I'll be here when it all gets weird

En vecka har gott och jag har gjort mer än jag trodde. Började veckan med att kolla på ett radhus i Hässelby Gård, blev inte så mkt av det. Sen tog jag min väska och for ut till Ekerö där jag bodde i 3 dagar och tog hand om min fasters hundar, Cleo och Tilda, medans hon var på kurs. Jag var även dagmatte åt Yizza som kom till oss klockan 7 varje morgon. Hur mys som helst hade gärna stannat ett tag till.
Torsdag for jag hem sov i min egna säng, inget slår ens egna säng. Fredag var en otroligt lugn dag, vaknade vid 7 och insåg att det faktiskt är ganska skönt att vakna så tidigt. Man har ju hela dagen på sig att göra saker. På kvällen ångrade jag mig. Det var inte så underbart egentligen, somnade vid 22.30.
Lördag morgon åkte jag och mamma för att hämta min äldsta bror Mattias på Bromma flygplats. Han var hemma över dagen, igår mönstrade han på en ny båt. Runt halv 2 hämtade jag frugan på centralen, tog en sushi lunch, sprang till systemet i sista sekund, trängdes bland miljoners miljarders människor i kungsträdgården för att tillslut åka hem till henne och ha grillkväll men massa klasskompisar.
Igår, söndag lämnade jag och mamma av Mattias och åkte till IKEA, vi behövde lite ljus sa mamma ^^.
Nu sitter jag här väntar lite smått på att ta mig till KTH för att ta bussen till Norrtälje för att sen byta till Singö-bussen. Idag bär det nämnligen av till Vässarö. Borta i 2,5 månad för att jobba och vara konf-ledare. Just nu känns det som att allt kommer gå så snabbt. Lite nervös är jag också.
Följ min blogg med Bloglovin

En kopp te och en bra bok.

Det där med att vakna vid 6-7 blivit en vana. *Lite jobbigt med samtidigt ganska skönt. Tyvärr blir jag APtrött på kvällen. känns som man växt upp och blivit vuxen på nått sätt :P

If I ever leave this world alive I'll take on all the sadness that I left behind

Dagen började med att jag vaknade klockan sex. Kroppen har vant sig från mitt hundvaktande, inte så konstigt egentligen. Försökte somna om men det gick sådär så började kolla på film. En av filmerna var P.S I Love You. Bra film, men jag tror att jag mest tittar på den för att jag tycker att Gerard Butler är snygg och charmig (nästan så att jag är lite kär) och för att låtarna i filmen är sjukt bra. Sedan P.S I Love You var slut så har jag lyssnat på Flogging Molly och speciellt If I Ever Leave This World Alive. Sjukt bra låt.
Bilden är från min lunch i onsdags. Saknar hundarna lite. Att alltid ha det där sällskapet och den stora hunden som får för sig att ligga i knät på mig ist för resten av soffan. Eller hunden som tar upp hela sängen, men ändå så sover man så otroligt bra. Myspys.

Sista dagen som hundvakt.

Idag är sista dagen här ute på Ekerö. Lite slaskigt efter regnet i natt men annars väldigt mysigt. De stora djuren ligger och torkar efter en promenad. Tänkte försöka ta lite bilder på hundarna idag. Dock får dom bilderna nog tas inomhus så dom slipper bli jätteblöt i onödan :)

 

Kvällsmys innan sängen

Good morning people!

Godmorgon. En tidig dag med lite sömn. Men fortfarande är jag hyfsat pigg, det är ett under. Just nu ska jag äta upp min frukost och sen byta om och gå ut på promenad med två av hundarna som inte varit på morgon promenad, bara på en snabb kissning i trädgården :).

En promenad per vovve

En hundvecka på Ekerö

Fram till på torsdag bor jag på Ekerö. Jag ska vara hundvakt åt min faster som är iväg på kurs. Jag vill för alltid bo i hus. Så jäkla skönt att vakna upp med fågelkvitter och att se solen lysa på de andra husen. Måste vara en av de bästa sakerna.
Nu sitter jag i soffan och kollar på tv, de tre hundarna ligger i hallen och har väl inte riktigt fattat att dom får sällskap hela dagarna. Men det gör dom nog snart. Väldigt skönt är det.

Tappra försök i grus, damm och rök

Imorrn kör jag upp till Vässarö. Ska bli skönt att komma bort från stan. Tar med min stora packning med mig upp för att slippa åka buss med den nästa vecka. Problemet är väl bara att jag inte börjat packa än host host. Typiskt mig, packar alltid i sista sekunden. Man får hoppas på att jag lär mig snart, det börjar bli lite jobbigt.
Nästa vecka åker jag upp för att stanna fram till nästan exakt mitten av sommaren. Men nu i helgen blir det bara massa planering inför konfen. Woop woop!

image descriptionimage description

 

I'm falling in love with your favorite song

Sitter just nu och spelar tvåmans med mamma och bror. Min tur i spel har försvunnit får hoppas att den kommer som tur i kärlek. Det lär den nog inte göra.
Sitter och lyssnar på en lista som jag gjorde till Karin och Ingrid för ett bra tag sedan. Massa bra musik man nästan glömt bort. Många fina minnen kommer upp också.

Iväg för att hämta frugan på perrongen

Jag får lixom ingen ordning på mitt liv, det kan va så förfärligt, det kan va så bra

And my head told my heart "Let love grow." But my heart told my head "This time no, this time no"

Life is for the living, the forgiving and for leaving town alive

Tre lata hundar

Påskafton

Påskafton bestod av gott sällskap och sjukligt god mat med lax, lamm, ägg med mer. Men även av snö och en lång promenad. Det var en väldigt trevlig och mysig påskafton.

En sol och livsnjutare, en älskling, en bajshund

In another life, I would make you stay, so I don't have to say you were the one that got away

Kampen om godiset

Inatt har jag bett för stunden dimman drar förbi för en välkommen vår.

Helgen har beståt av regn, klantighet och tårar över klantighet.
I torsdags råkade jag lite fint radera allt, och då menar jag ALLT,på min externa hårddisk. Tårar! Har suttit hela helgen och spenderat 870 kr på ett program som just nu kompierar över alla filer till datorn igen så att jag sen kan föra över det till Hdd:n

Inatt har jag bett för stunden dimman drar förbi för en välkommen vår.

Helgen har bestått av regn, klantighet och tårar över klantighet.
I torsdags råkade jag lite fint radera allt, och då menar jag ALLT, på min externa hårddisk. Tårar! Har suttit hela helgen och spenderat 870 kr på ett program som just nu kompierar över alla filer till datorn igen så att jag sen kan föra över det till Hdd:n igen. Min framtid kommer bli att sortera upp alla bilder, musik och filmer igen och döpa om alla filmer och all musik (måste bara komma på vad allt heter). Kommer bli intresant. Men jag klagar inte, jag har turen att jag faktiskt får tillbaka allt.
Det har regnat mycket i helgen också och tyvärr blivit väldigt kallt. Det haglade i fredags. Stora och hårda hagelbitar. Var ute med Malte under haglet och han va inte glad i det. Han vägrade gå och det slutade med att jag fick bära honom så vi kom under tak och sen fick jag dra hem honom. Men det är skönt att det regnar, då kanske det kan bli lite varmt och grönt snart. Skulle inte klaga om det blev så.