Inlägg till Camilla

Hej Camilla du är söt och bra på alla sätt som finns =D
Puss på dig =D

Jag har tråkigt vilket leder till bla:

Sovmorgon och namnbyte

Har en lååång sovmorgon idag så jag gick upp för 10 min sen och sitter  nu och käka frulle =D.skönt med sovmorgon men det är dock lite mindre skönt att sluta kvart i 4 ^^ Aja det är sånt man får leva med =P. Skolan slutar om 15 skoldagar och 25 vanliga dagar. Så det är inte så långt kvar.

Jag vill byta till min mammas efternamn och inte heta Holmgren längre. Det är så många som heter Holmgren och det är inte unikt. I stället vill jag ha min mammas Vechetti. Ovanligare och lite unikare här i Sverige. Det är bara vår släkt som heter Vechetti i Sverige. Sen så tycker jag att det är finare, i alla fall om man uttalar det rätt =P


Segla? JA TACK

Plugga och 2 låtar i huvudet

Sitter och pluggar Biologi just nu. Har lite press på  mig och jag kan absolut inte plugga när jag kännre press för då går det bara år pipsvängen.

Har 2 låtar i huvudet oxå (hur man har det). Och det är lite jobbigt. Dom turasom att spelas i mitt huvud och jag är snart påväg att få en tredje tror jag.
 


Hej då!!:O

Idag åkte min Min bror ut till sjöss igen. Lite tomt känns det allt men det är ändå ganska skönt att vara ensam med mamma och pappa igen. Ganska slapp vecka i skolan nu också. Inge plugg och sånt har nationella läsförståelse i engelska B på fredag men det är väl allt =) skönt skönt. 

Nu ska jag sova så jag orkar upp och tränna imorrn bitti :)

Najt

Olika nyanser och Nationella.

Efter färgningen igår fick jag olika nyanser på håret =P... Där jag hade utväxt blev det ljusare och där håret redan var färgat vart det mörkrött =P. Mycket fint..NOT. Syns dock inte om man inte tänker på det. Hade tänkt att lägga in en bild men efter som att jag lämna in et lilla objektivet på lagning för 3dje  gången så kan jag inte ta bild så lätt "/ Har lite för långt objektiv.

Hade Muntliga Nationella i Engelska B idag. Hade med Anna och det gick skitbra =D. Vi pratade för mkt så vi hann inte göra allt men jag snacka inte svenska en enda gång. Aldrig gått så bra =D *stolt* 

Hårfärgning

För ett tag sen bestämde jag mig för att inte färga håret igen. Jag ville ha tebax min riktiga hårfärg. Det gick 3-4 månader och nu sitter jag här och färgar håret igen. Utväxten såg alldeles grå ut och det gillar vi inte.
Efter som att jag inte är 18 så får jag inte färga håret med vanlig färg för mamma så jag sitter med henna i håret. Ska sitta så hgär i 2 timmar =/ och det blir självklart samma färg som innan. Jag vill pröva på nån ny färg men med henna finns det inte så mkt val. Rödbrunt it is och kommer va till nästa gång jag färgar håret.

Det är ju bara 37 dagar kvar till min födelsedag :D... inte långt kvar nu :D

Valborg!

Valborg  då... Hände inte mkt va hemma ganska tråkigt =)
I skolan var det mösspåtagning för treorna och jag börjar längta till om ett år.
Då är det jag och min klass och samklassen som står där :D
Åkte till djurgården med Lina efter det och for runt efter biljetter som vi sedan hittade att köpa på Turist centrumet mitt emot NK.
Glada blivande studenter
Jakob i min klass höll vårtalet
:)
:)
Wooohooo
De fina biljetterna till Snow Partol :D
Vår :D FTW

Söndag den 26/4

Idag var det dags att åka hem från ön :(
Lite illa hade gärna stannat där mycket längre.
Innan jag fick åka var jag tvungen att grädda kakor :P
Alexa
Pazze
Grisslan på väg in
På båten.
Mli :D
Simon :D
Och en trött Johan
Hela bussresan satt jag och pluggade. Gjorde Kemilabbrapporten O.o

24/4... Vässarö :D:D

Åkte till undervaraste Vässarö på arbetshelg denna kväll =)
Underbar ö och underbara människor.
Kan livet bli bättre?
Ellan
Från Ellan
Pazze
Fortfarande på Ellan
Pytte på båten
=)
Pär på ön

Fredagen den 24/4

Musikklassen i Min skola hade uppspel idag.
Detta är inte alla bilder :)... finns fler på Metis @ Bdb

Seg

Nu är jag så där seg på att uppdatera igen...Lite illa... Men de följande inläggen kommer det bara vara bilder i :D Iaf dom inlägg jag lägger upp idag =)

BTW så cyklade jag och min bror lite mer än 3 mil idag igen ; )