Happier than a tornado in a trailerpark

Shit jag känner mig verkligen som en 5-åring på julafton som precis har fått dockan hon alltid velat ha.
Trodde aldrig mamma skulle gå med på att köpa kalaspuffar :D
Wiiiiiiiiiieo

Det är som det är

Det är skönt när ni lyssnar på mig.
Det är skönt när ni bryr er.
Det är skönt att få en reaktion på vd man säger.
Det är bara det att...
Ni lyssnar inte på mig
Ni bryr er inte.
Och jag får aldrig en reaktion på vad jag säger.
Ni blir bara sura för att jag försöker få mig röst hörd.
Ni blir sura på min när jag försöker få er att bry er.
Jag vet att man ska fortsätta på som vanligt nu när det är som det är hemma.
Och jag försöker.
Men det käns inte som att ni försöker med mig.
Jag är som en skuga och varje ord jag försöker säga hörs inte.
Ni verkar inte förstå att det är jobbigt för mig med.
Och att jag inte blir lyssnad på,
det gör det bara jobbigare

Liten förändring

Så nu är det en liten förändring i designen.
Tänkte göra värsta ändringen men jag pallade inte mer än att byta headern. Får se hur det blir senare under helgen :P

Våffeldagen

Idag är det våffeldagen och jag har inte ätit en enda våffla. Inte för att jag brukar göra det men det är fortfarande shame on me.
Hade tänkt att vara duktig och plugga massa matte är jag kom hem idag, men har jag gjort det? Nej. Men jag skyller på att jag pluggade massa matte i skolan på hålen. Ska plugga massa imorrn när jag kommer hem. Och på fredag blir det till att plugga massa fysik så att jag slipper plugga allt i helgen. Men det blir väl ändå att plugga på söndag. Gillar inte att ha G-delen på Måndag och VG/MVG-delen på tisdag. Speciellt inte när man har Biologiprov på torsdag. Tack gode gud att det snart är lov. Oj vad jag ska sova och försöka se till att jag mår bra. Träffa kompisar och sånt men det blir även till att plugga för att min fysiklärare har satt uppgifter till mig som jag ska redovisa på torsdagen efter lovet vilket är andra dagen efter lovet. SKITHÖG >.<
Ajja hade tänkt att försöka komma i säng tidigt idag. Mamma ska upp tidigare än vanligt då hon ska till Jönköping och inte Gävle. Hennes tåg går 5 så jag antar att jag kommer vakna när hon går. Sover inte så bra just nu med allt som händer runt mig här hemma.
Najtis :D

Roses Are Red

Godmorgon

Hade jättesvårt att komma upp idag. Låg och drog mig från halv 7.00 till 8.00 - 8.15. Tur att man börjar 9.45 idag då. Första lektionen är soft ska titta på film fram till lunch så det är nice. Men jag får inte komma sent för då kommer man inte in. Så ska snart dra mig till skolan. Sen har vi ingen samhällskunskap lr biologi på typ 2 vekor vilket betyde att vi slutar väldigt mkt tidigare än vanligt :D. Jag klagar inte. Det ända jobbiga är att onsdag nästa vecka har vi biologi prov. och självklart massa andra prov =). Nu ska jag fixa mig det sista sen dra till skolan. 

Bai Bai


Berwaldhallen

Det va faktiskt mycket bättre än vad jag trodde att det skulle vara. Det var orkester och körsång och framträdande hette "Israel i Egypten". Det va väldigt skönt att bara sitta där och lyssna. Och kolla på en snygg kille i orkestern :O.

Klart underskattat från min sida :)

Boo!

Hejsan hoppsan... va ett litet tag sen nu.

Har inte hänt å mkt förutom att vi hade kemiprov i onsdags och en bokrecension på engelska till i torsdags kväll och en muntlig redovisning om samma bok i grupp i... va det tisdags?
Så mycket plugg just nu så man bara säckar ihop. Har varit hemma hela helgen, knappt gått utanför dörrn. Hade tänkt att gå ut och fota men blev inte riktigt så. Ska snart hänga med mamma till berwaldhallen (en konserthall på Östermalm som spelar klassiskmusik, i konsertform). Kanske inte riktigt min typ men ska ändå bli kul att komma iväg och pröva på att se :). Ska även bli skönt att få vara själv med mamma ett tag :).

Som jag saknat dig ^^,

Efter ett blodat öra utan känsel så har jag åter igen spiralen i mitt öra! :D

Massa spring

Idag vart det först skola och som vanligt på torsdagar så har vi sjuktstor håltimme vid lunch, så lilla jag tänkte att jag skulle åka och gymma på håltimmen. Men när jag kommer fram får jag reda på att mitt kort har gått ut =(. 1 år gick så snabbt =/ isch men jag ska kolla priset och sen får mamma pröjsa för påfyllnad ^-^.

Efter skolan så fick jag 518 kronor av Gabbi varav 118 i mynt O.o (Som sedan visade sig vara 121.50 :P). Så jag åkte och växlade dom till sedlar och självklart tog Banken 6 kronor för att växla O.o >.<. Sen bar det iväg till Jakan där jag träffade Micke Picke. Gav honom 760  nånting och en inköpslista lät honom gå medan jag gick in i en bokaffär :P. Han kom tebax med tre kassar dricka och lite i väskan O.o Nej allt är inte till mig. Vi gick och fika och flyttade över den flytande vätskan till min gymbag och HELVETE vad tung den blev :(. Vi fika ett tag sen skulle jag hem och laga mat till päronen. På vägen hem fick jag träffa Mickes mamma. Åååh hon är urtrevlig och gullig =D. 

När jag kom hem så satt min gudfar Lasse här och prata med mamma och pappa... Synd bara att han åkte när jag kom hem =/.

Efter att jag körde kondition i tisdags så har jag haft sjukt ont i foten "/ Måste ha vrickat den eller nått men det blir nog bra snart. Går med stödstrumpa så det kommer nog fixa sig:)
 
Nej nu ska jag gå och hämta en bulle som mamma och pappa köpt till mig :D
Jag är så segelsugen så det finns inte :(
  

R.I.P

Jag säger R.I.P till min (pappas) iPod :( 
den dog
 idag 11/9 - 09 16.30 :/

Lillskit jag vill att du ska funka :(


Tillägg:
Okej jag tar tebax efter att ha mörbultat den lite skakat på den flippat med holdknappen och hållit in mitten+play och skakat lite till så började den leva igen O.o
Skum sak den där

Duktigare idag :D

Jag va duktigare idag :D
Efter skolan så åkte jag och simmade i 45 min. Blev 1.5 km + några so drog i mina fötter som snålskjuts >.<. Men jag är nöjd. Frågan är om jag ska åka och gymma imorrn på håtimmen så har jag en stor väska för det som händer på eftermiddan :). Drickan asså. :)  

Tappade min tofs i basängen och hittade den inte mer så nu har jag ingen tofs som funkar för mitt fluff>.<


Så dålig

Jag är så dålig på det här, att blogga asså. Tänker varje dag "shit jag måste blogga" men jag glömmer det alltid >.< Jag är så dålig. Men jag vet egentligen ite vad jag sa blogga om men nått måste jag ju skriva iaf :O. Lr ja måste och måste jag måste ingenting men det känns så värdelöst att ha en blogg man inte skriver i på nått sätt. Men jag skriver iaf minst 1 gång i veckan :O det är inte illa...Lr nått ^^

Jag har iaf varit lite duktig den här veckan. Gymma igår och idag. Har dock inte läst till det där fuckade engelskaprovet jag har imorrn. Ska börja plugga lite snart. Läsa igenom häftet vi fått några gånger men det är ju så otroligt trååååååkigt. Handlar om "Shakespere", "middle ages",  "the romantic period" och "the english renaissance". Så sjukt tråkigt. Förstår att man ska kunna det på svenska men varför vi ska kunna det på engelska vet jag inte. Vi ska även kunna beskriva vad vi tror att författaren menar med sin sonnett/dikt. Palla jag kan inte beskriva sånt. 
Ska plugga lite nu så jag iaf får g. Inte för att jag tror att jag kommer få mer än poängen som krävs för g men det är en annan sak :)