True story bro!

Det kommer alltid tyngre dar

 
Som om det lika gärna va
Det kommer alltid tyngre dar
Men jag är inte säker på
att jag kan bära dig

Men om vi litar på varann
har vi en liten chans
Att va osäker och svag
är precis vad jag vill va
(Den svenska björnstammen - Trumma Trumma)

Taggar: Den Svenska björnstammen, Light, Svart/vit, Trumma, Trumma Trumma, black n' white, ljus, svartvit;

En lyxigare fika på en torsdagskväll

 Är i Stockholm på en snabbvisit. Kom hit i onsdags kväll med klassen och åker hem imorgon kväll. Vi hade studiebesök hela tirsdagen och avslutade dagen på fotografiska. Det blev en kardemummabulle och ett glas vin högst upp på fotografiska med lite livemusik och sen kom mamma och hämtade mig och Sandra. 
Taggar: bulle, ett glas vitt, kardemumma, vin;

En bild från mitt höstlov

Taggar: Tree, Träd, höstlov;

Första gången i studion.

 
Förlåt för en inte så aktiv uppdatering, har haft väldigt mycket att göra. Vi har haft en studiouppgift och parallellt med det har vi Sockenprojektet. Så det är mycket på en gång. Imorgon har vi i alla fall redovisning på vår studiouppgift och Sara här ovan är ett av mina bidrag. Jag är nöjd. Dagsljus med blixt bilden är väl inte den bästa men jag tror den klarar sig den med. Gjorde den idag vilket kanske inte var det smartaste draget men blixtarna var uppbokade hela tiden utom idag, så vad gör man inte. 
 
Nu ska jag sova, jag är en sjukt trött tjej. 
Taggar: Portrait, Porträtt, Studio, Studiofotografering;

Starten

Knackligt internet

Vi har lite knackligt internet här. Det har inte funkat ordentligt på tre dagar och jag har nog tur som nu kan skriva här. 
 
I helgen va vi ju på GGN och fotade massa. Sjukt kul, fick ett lyckorus av att höra motorer och klampa i lera. Jag har fixat lite fler bilder från det men just nu får ni bara två.
 
En kille vars motorcykel inte ville starta när han skulle iväg. Han var snygg under hjälmen ;).
Taggar: Enduro, GGN, Gotland, Gotland Grand NAtional, Tofta, Tofta skjutfält, cross, motorcross;

Gotland Grand National

 
 
Idag var klassen på GGN (Gotland Grand National). Vi har en uppgift till imorgon som vi fått av Mats Andrén att fota det. En heldag av lera lera och åter lera, men även en massa fotograferande.
Bilderna ovan kommer jag troligen inte ta med i uppgiften men dom visar en sån kämparglöd.
Killen har först fastnat i en stor lerpöl, som man nästan skulle kunna kalla bassäng, lyckats få upp hojen efter fem minuter med hjälp från en i publiken. Sedan försöker han få igång hojen men lyckas inte, står kvar och väntar på hjälp. Efter några minuter ser man hur han tänker "fuck this shit" och försöker få igång hojen igen och lyckas. Det jublas och man ser lyckan i hans ansikte när han kör iväg. I love it. 
Taggar: GGN, Gotland Grand NAtional, cross, lera, motorcross, mud;

The bitter winds are coming in

Taggar: Gotland, Landskap, vattendroppar, water;

Fett hårda brudar i en bil

 
Jag har en Tumblr som jag nyss startat och lägger upp lite av mina bilder på. Checka in den http://kajsaholmgren.tumblr.com/
Taggar: Bil, Portrait, Porträtt, Självporträtt, Sofie;

På äventyr med Sofie

Jag och Sofie åkte till Ronehamn efter skolan idag. Då blåste så mycket att man nästa blåste bort. Det var fint men kallt så vi stannade inte så länge, ist åkte vi tillbaka och köpte mjölk och oboy och drack varm (fisljumen) choklad :D
Taggar: Sofie, Vatten, hav;